Mijn opvoeding kenmerkte zich voornamelijk in eerlijkheid. Gewoon eerlijk zijn. Naar jezelf toe, naar andere toe. Met een enorme allergie en opstandigheid naar alles wat niet deugde, wat niet eerlijk was.

Ik groeide op in een multicultureel gezin. Een Indische vader en Nederlandse moeder wat 45 jaar geleden opzienbarend. Helemaal in een witte samenleving. Ik werd al vroeg geconfronteerd met racisme en snapte (en snap) daar nog steeds niks van. Bij ons thuis was iedereen altijd welkom. Mijn ouders leerden dat iedereen van nature goed was en dat je voor elkaar op moet komen daar waar het nodig is.

Ik had een mooie jeugd, juist door die fundamentele waarden. Ik hoop op een wereld die er ook zo uit ziet. Wanneer diversiteit en eerlijkheid vanzelfsprekend zijn ziet de wereld er een stuk mooier en milder uit.



Een van mijn beste vrienden was uitbehandeld in Nederland. Hij kon terecht in New York maar had daar veel geld voor nodig. Uiteindelijk is het gelukt en leefde hij ipv 3 maanden nog 3 jaar. Tijdens zijn leven hebben we stichting hope4life opgericht. Om anderen te informeren op welke manier je crowd funding in kan zetten.


Binnen Unit4 ben ik mede-oprichter van de Unit4Cares Foundation. Het idee is simpel maar heel doeltreffend. Alle Unit4 medewerkers halen geld op door actie te voeren. Dit wordt gestort op een rekening dat compleet los staat van de organisatie. Wanneer iemand ziek wordt en kosten voor een behandeling niet worden vergoed, kan de Cares Foundation bijspringen zodat de collega zich kan concentreren op de dingen die er echt toe doen.
Door collega’s voor collega’s.


Tijdens de corona lock-down gebruikte ik voornameljk Whatsapp en Teams. Ik dacht dat we dat medium ook konden gebruiken om elkaar positieve feedback te geven, een glimlach of schouderklopt te versturen. Dus ontwierp ik een stickerbibliotheek om een ​​beetje licht en vreugde te brengen.


Als ambassadeur voor het Nationaal MS Fonds, houdt ik presentaties over mijn leven binnen- èn buiten Nederland. Ben één van de gezichten in de RTV-commercials en interview ik wetenschappers rondom MS.

Met enige regelmaat deel ik illustraties op bv. Linkedin waarin ik zaken die in mijn ogen wat meer aandacht verdienen, onder de loep neem en visualiseer. Deze illustratie maakte ik voordat ’the Social Dilemma’ uitkwam en gaat over hoe de algoritmes van de big tech companies, onze samenlevingen veranderen.

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk