Kunstenaar

Kunstenaar

Het mooiste compliment wat ik ooit heb gekregen kwam van mijn tekenlerares Nel. Ze zei ooit ‘Edo-Jan is een ware levenskunstenaar’. Het maakt niet uit hoe de situatie is of welk probleem ik tegenkom. Er is voor mij altijd een mogelijkheid om een oplossing te bedenken. Waar de meesten stoppen, ga ik nog een paar stappen verder en zoek altijd de randjes op (en ga er soms graag overheen).

Ik laat me niet beperken door middelen, gedachtes, aannames, veronderstellingen of percepties. ‘Nooit geschoten is altijd mis’ en ‘zonder wrijving geen glans’. Het creative proces is altijd leerzaam en datgene wat ik heb geleerd, neem ik mee in een volgend project.

Uiteindelijk maak ik geen kunst om het maken van kunst. Meestal is een kunstwerk van mij het eindproduct van een reis vol nieuwsgierigheid. Mijn kunstwerken zijn hierdoor meestal vastleggingen van mijn eigen zoektocht en zijn met elkaar verbonden. Van fotografie tot aan schilderijen en tekeningen tot aan mixed media werken die ik samen met mijn dochter maak.

In de sectie ‘kunst‘ vind je mijn zoektochten. In de sectie ‘exposities‘ vind je alles over drie grote exposities: ‘BLOSSOM‘, ‘eliza‘ en ‘FREE‘.

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk