Hallo allemaal!

n

Gisteren zijn we nog even naar het centrum van Portland gegaan met de lightrail (een soort tram). Ging allemaal erg makkelijk. Het is op zich niet een hele mooie stad. We hebben een beetje rondgelopen en in een reisgids hadden we gelezen dat hier een hele grote boekwinkel moest zijn. Daar moesten we dus naartoe! Nou, we wisten niet wat we zagen! Drie of vier verdiepingen groot. Elke kamer had een kleur en een categorie van boeken die er stonden. Binnen de kamer waren de boeken genummerd en de kasten waren wel 4 meter hoog! En dan in ieder geval 8 van zulke kamers. Kijk maar op http://www.powells.com/storetour/mappy.html. Als je een boek zoekt, dan zul je het daar (of op amazon.com) vinden. We zijn dus ook niet met lege handen naar buiten gegaan, maar hebben ons wel ingehouden ;-). Vervolgens hebben we nog in een restaurant/bar gegeten met 32 plasmaschermen met allemaal verschillende sportuitzendingen erop. Het was duidelijk: we zijn in Amerika! En we voelen ons weer helemaal thuis. Na de ‘gezonde’ maaltijd weer terug naar het hotel.

n

Vannacht allebei redelijk geslapen en voelen ons redelijk uitgerust. Net even ontbijtje gehad met toast, muffins en donuts. We gaan zo onze spullen weer inpakken en dan terug naar het vliegveld om de huurauto op te halen. En dan dus op pad en zien we het wel. Het idee is om vandaag richting de kust van Washington te rijden.

n

Op de tv hier, en dan vooral CNN, gaat het alleen maar over de orkaan Gustav. Ziet er allemaal wel heftig en spannend uit en dan is het nog niet eens een orkaan van de hoogste categorie. Verder is de vrouw van president Bush steeds op tv om wat over Gustav te zeggen, want haar man is natuurlijk in crisisberaad en bij de mensen die geevacueerd zijn. En de Republikeinse conventie is min of meer afgelast. Het weer hier in Portland is ook wat minder goed dan normaal, dat komt waarschijnlijk ook door Gustav. Maar gelukkig waait het hier niet zo hard en is het wat ons betreft prima weer!

n

Op naar de kust! Tot de volgende keer!

n

Kus Edo-Jan en Leonie

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk