hallo allemaal!

Hier in Keystone is alles goed. Vannacht heeft het flink gesneeuwd, dus er lag verse sneeuw op de pistes. Vandaag even gaan skien. Ik hou het voorlopig toch maar echt bij groene pistes ;-). Deze keer ben ik niet gevallen. Vorige keer was zondag en toen was ik wel aardig onderuit gegaan. Verder niks aan de hand, lag alleen een ski wat verder op de berg. Maandag werd er door het congres een snowshoe wandeling georganiseerd, daar heb ik aan mee gedaan. Was erg leuk om weer te doen, maar ook erg vermoeiend. Uiteindelijk liepen we op 11.600 voet, da’s behoorlijk hoog en dat vinden m’n longen dus ook niet echt tof. Ben na een klein stukje lopen al behoorlijk in ademnood.

Het congres is erg goed (daarom ben ik hier natuurlijk). Gisteren hebben we de posterpresentatie gehad en er was erg veel aanloop. de hele avond wat gekletst. Saskia en ik hebben elkaar steeds wat afgelost, dat was wel goed, want ik ben inmiddels (door de droogte en de hoogte?) m’n stem nogal kwijtgeraakt.

Ik heb net een berichtje gekregen van Edo dat hij inmiddels goed is aangekomen in Denver, en z’n bagage gelukkig ook. Voor zover ik weet is alles soepel verlopen.

Morgen is alweer de laatste dag van het congres. Gaat best snel. Het is een erg druk (en goed) programma, maar voor mij wel aardig uitputtend.

Verder geen nieuws van deze kant. Het is hier koud en het heeft gesneeuwd. Ik ben erg blij met de spullen die ik van Jolle heb kunnen lenen, houd me lekker warm!

Tot gauw!

Kus Leonie

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk