Fotografie – Help Nepal

Op deze pagina staan 35 foto’s die ik heb gemaakt in Nepal. Om Nepal te helpen bied ik elke foto op deze pagina aan voor 35,-. De foto laat ik op A4-formaat afdrukken en voorzie ik van een echtheidscertificaat. Het complete bedrag wordt exclusief verzendkosten en afdrukkosten overgemaakt naar het Rode Kruis. Op die manier hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het herstel van dit prachtige land.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk