Hoi allemaal,

n

gistermorgen zijn we zoals eerder gemeld naar de Rockies gereden. De rit ernaar toe was al geweldig, maar Glacier zelf bleek subliem. We reden ‘s-morgens in het park, deden de deur van de auto open en hadden meteen een ontmoeting met een whitetail deer. De dag begon dus al goed!! Nadat we wat hadden gegeten in een bijzonder leuk restaurantje zijn we het park echt gaan verkennen. Eerst nog met de auto helemaal naar het hoogste punt in Glacier waar je met de auto kon komen. De uitzichten waren super. Echt helemaal de Rocky Mountains. Daarna zijn we te voet verder gegaan. Via kleine weggetjes over het dak van de Rockies. Wat een GEWELDIGE hike was dat. We zagen daar chipmunks, eekhoorntjes maar ook bighornsheep en later zelfs de wereldberoemde hagelwitte mountaingoats. Die wilden we al een paar jaar in het echt en het wild zien en gisteren was het dus zover! De hike duurde ruim 3 uur, op en neer en links en rechts en was te mooi om te beschrijven.

n

Toen de zon begon te zakken zijn we verder gereden met de auto naar een andere plek in het park. Daar zou je bij zonsondergang op de steile hellingen wellicht grizzlyberen kunnen zien. En ja hoor! Erg in de verte zagen we inderdaad een mooie de helling af komen. Met het blote oog nauwelijks zichtbaar, maar met de verrekijker en de videocamera toch goed kunnen bekijken. Super!

n

Hierna maar naar het hotel gereden, nog snel wat gegeten en toen doodmoe maar erg voldaan in slaap gevallen. Nu net een ontbijt gehad en we gaan weer die kant op. Het is nu bewolkt maar het trekt al wat open. We zien wel wat we doen vandaag. Zoals elke dag 🙂

n

Tot snel!

n

Liefs, Leonie en Edo-Jan

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk