Help Nepal – door Petra van Went

Enorm geraakt door de afschuwelijke beelden en berichten uit Nepal voel ik moreel verplicht om iets terug te doen voor al die lieve mensen die nu dringend onze hulp nodig hebben.

Twee maal mocht ik door dit prachtige land reizen en ben ik verliefd geworden op de overweldigende natuur en haar bevolking. Met onvergetelijke herinneringen en vele (analoge) foto’s heb ik Nepal in 1999 voor het laatste bezocht.

Gelukkig heb ik Petra van Went, een aantal van mijn foto’s kunnen digitaliseren en bied ik elke foto voor € 35,–te koop aan om Nepal te helpen  De foto laat ik op 20 x 30 cm afdrukken en voorzie ik van een echtheidscertificaat. Het complete bedrag wordt exclusief verzendkosten en afdrukkosten overgemaakt naar het Rode Kruis. Op deze manier hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het herstel van dit prachtige land.

[vfb id=’11’]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk