Help Nepal – door Reggy de With

Als je eenmaal in Nepal geweest bent blijven het land en de bevolking voor altijd op je netvlies staan. Daarom voel ik me verbijsterd, machteloos, verdrietig en woedend tegelijk.

Zó veel doden, zó veel gewonden, zo veel mensen die ’s nachts alleen maar een stuk plastic hebben​ om onder te slapen​…….. iedereen heeft de beelden gezien en het raakt iedereen. Daarom moeten we helpen….. met geld doneren! Want dat is wat nu nodig is, heel hard nodig.

Op deze pagina staan 15 foto’s die ik, Reggy de With, heb gemaakt in Nepal. Om Nepal te helpen bied ik elke foto op deze pagina aan voor 35,-. De foto laat ik op A4-formaat afdrukken en voorzie ik van een echtheidscertificaat. Het complete bedrag wordt exclusief verzendkosten en afdrukkosten overgemaakt naar het Rode Kruis. Op die manier hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het herstel van dit prachtige land.

 

[vfb id=9]

Gewoon geld overmaken naar het Rode Kruis kan uiteraard ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 256 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestanden hier neerzetten

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk