Help Nepal – door Reggy de With

Als je eenmaal in Nepal geweest bent blijven het land en de bevolking voor altijd op je netvlies staan. Daarom voel ik me verbijsterd, machteloos, verdrietig en woedend tegelijk.

Zó veel doden, zó veel gewonden, zo veel mensen die ’s nachts alleen maar een stuk plastic hebben​ om onder te slapen​…….. iedereen heeft de beelden gezien en het raakt iedereen. Daarom moeten we helpen….. met geld doneren! Want dat is wat nu nodig is, heel hard nodig.

Op deze pagina staan 15 foto’s die ik, Reggy de With, heb gemaakt in Nepal. Om Nepal te helpen bied ik elke foto op deze pagina aan voor 35,-. De foto laat ik op A4-formaat afdrukken en voorzie ik van een echtheidscertificaat. Het complete bedrag wordt exclusief verzendkosten en afdrukkosten overgemaakt naar het Rode Kruis. Op die manier hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het herstel van dit prachtige land.

 

[vfb id=9]

Gewoon geld overmaken naar het Rode Kruis kan uiteraard ook:

189 thoughts on “Help Nepal – door Reggy de With

 1. Heya! I realize this is kind of off-topic but I needed to ask.
  Does operating a well-established website like yours take a large amount of
  work? I’m completely new to running a blog but I do write in my
  diary every day. I’d like to start a blog so I can share my experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand new aspiring blog owners.
  Thankyou!

Geef een antwoord

Help-Desk