Hoi allemaal!

n

Nou, daar zijn we dan weer ff snel. Heel snel, want ik typ nu op de persoonlijke laptop van een de receptioniste van een hotel in Sandpoint. Jennifer Burns! Dat is de gastvrijheid van de amerikaan, waanzinnig.

n

Vandaag hebben we een heel eind gereden. In ieder geval 250 miles (reken zelf maar uit hoeveel kilometers dat zijn 😉 ). Vanmorgen al vroeg opgestaan en meteen weg gereden. Eerst een stuk naar het zuiden naar een plek die “dry falls” heet. Een bizarre omgeving waar honderden miljoen jaren geleden een enorme waterval was. Je ziet nu alleen nog de bedding. Alsof driemaal de Niagara watervallen ineens droog staan. Heel bizar. Daarna hebben we een heel eind dwars door de prairie gereden.

n

We hebben onderweg veel blacktail deer gezien, ook wilde kalkoenen, golden eagles, turkey vultures en zelf een paar uilen. Aan het einde van de dag kwamen we weer in een bosrijke en bergachtige omgeving terecht en reden we van de staat Washington naar Idaho. Welliswaar in het donker, maar morgen is er weer een dag. Heb er nu alweer zin in maar eerst ff goed slapen. ZZZZZzzzzzzz…….

n

Tot later!

n

Leonie en Edo-Jan

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk