Vandaag was de laatste dag van het congres. Het is nog niet helemaal afgelopen, want we hebben nu nog een DJ en kunnen dansen. Denk dat dat mij niet echt gaat lukken met m’n inmiddels erg beperkte longinhoud. Op zich voel ik me vandaag al wel wat beter, ondanks dat ik nog steeds niet bij stem ben en verkouden ben geworden. Vandaag dus ook voor het laatst op de latten gestaan. Dat wou vandaag niet echt, dus ik heb het maar bij de minipiste gehouden.

n

Heb al even contact gehad met Edo via de SMS. Hij heeft ook wel wat last van de jetlag en is vandaag door de sneeuw naar een museum gelopen. Hier was het vanmorgen -23C Brrr. toen we gingen skien -13C. Brr. Lekker warm aankleden dus. Het waaide en sneeuwde er ook nog wat bij. Ik kreeg bijna het Bryce gevoel terug.

n

Morgen rijden met z’n allen in de gehuurde auto terug naar Denver. De rest moet dan het vliegtuig terug naar Nederland halen en ik moet worden hereningd met Edo. Ondanks de sneeuwval zijn de wegen wel ok, dus dat gaat allemaal wel goedkomen.

n

Pa en ma, heel veel plezier in Callantsoog, misschien dat jullie nog van de duinen af kunnen skien ;-).

n

Tot gauw,

n

Kus Leonie

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk