Beste allemaal!

n

Nou, we zijn er hoor, eindelijk maar toch. En het voelt alweer prima hier in Canada.
Vanmorgen zijn we voor een zaterdag veels te vroeg opgestaan. Nog even alles checken, kijken of we echt niks vergeten waren. Kopje koffie drinken, hapje eten enzo. Gelukkig wilde de buurman ons als vanouds (het wordt al een soort van gewoonte…) even naar het station in Baarn brengen. Daar maar lekker in de trein gestapt. Na een overstapje kwamen we prima op tijd aan in Schiphol. Gelijk de bagage maar ingecheckt en door de douane. We hadden nog wel even tijd en hebben in alle rust nog CD’s kunnen kopen, geld wisselen, snel een sandwich eten en dat soort dingen. Hierna ook weer lekker rustig naar de gate gelopen, daar door de scanappraten heen en hop, voor we het wisten vlogen we al naar London Heathrow.

n

In London ging het ook erg voorspoedig. Ook daar ff door een security check toen we van terminal waren gewisseld. Ja ze houden je overal goed in de gaten. En ineens hoorden we onze magen knorren. Uiteraard waren er talloze winkeltjes, eetcaafeetjes enzo, dus we zijn maar een “Thank God It’s Friday”n ingelopen. Leonie wat chickenfingers en ik een hamburger. Dat zullen we de komende tijd nog wel vaker eten 😉

n

Maar ook hier werd het tijd om te boarden dus we liepen maar weer naar een gate. Ook weer ingecheckt en het vliegtuig van AirCanada ingelopen. Prima vliegtuig trouwens! Ik had redelijke beenruimte, in de hoofdsteun een breedbeeld televisie met USB aansluiting voor de iPhone en zelfs een stopcontact (voor de latop) Ook deze vlucht verliep uitstekend. Amper turbulentie. We hebben allebij nog een paar films gekeken. Voordat we het wisten landden we alwer op Montreal. Daar konden we direct weer achteraan sluiten in zo’n enorme Eftelingrij voor de douane. Maar ook dat ging heel soepel. En nu zijn we in het hotel vlakbij de luchthaven. Nederlandse tijd 02:08, hier 20:08. Dus we gaan snel een hapje eten en dan het bed in. Want moe word je wel van zo’n dag.

n

Nou tot later maar weer!

n

Liefs,
Leonie en Edo-Jan

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk