Hallo allemaal!

n

Bedankt voor jullie leuke reactie’s op onze blog! Ehm, we denken dat een week om de foto’s (en film) te bekijken misschien nog te kort is. Maar dan hebben we het over de ruwe data, we zullen tzt wel een mooie selectie maken. Dan past het vast wel in een weekend ;-).

n

Vannacht dus geslapen in Sandpoint. Vanmorgen een gezond ontbijt gehad: fruit, rauwe ham, volkoren bammetjes en een eitje. Nadat we de tank weer volgegooid hadden met benzine, zijn we weer op pad gegaan. Al snel lieten we Idaho achter ons en waren we in Montana (en nu dus 8 uur tijdsverschil met Nederland). Prachtig! Veel bossen, meren, watervallen en veel verschillende dieren. Veel kalkoenen gezien, maar niet gebruikt voor ons avondeten. Een aantal visarenden gezien, mooie vogels. Aan het einde van de dag nog een white-tail deer met een jong aan de kant van de weg. En verder nog een patrijs, specht, eekhoorntjes, en een slang. Ook nog twee wandelingen gemaakt. De eerste door het bos met megagrote ceders en daarna eentje naar de Kootenai watervallen. Prachtig! Wat een geweld weer. Daar was ook nog een hangbrug, kon je hoog over de rivier lopen. Op 6 mijl na waren we bijna in Canada geweest, maar we hebben ons ingehouden ;-).

n

We zijn net na een flink stuk rijden in Columbia Falls aangekomen, aan de voet van Glacier NP, oftewel de Rocky Mountains. Het ziet er nu al veelbelovend uit! We gaan nu een hapje eten en dan morgen de bergen in!!

n

Liefs,

n

Edo-Jan en Leonie

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk