Hallo allemaal!’

n

Na een goede, maar korte, nacht stond om 8 uur het ontbijt alweer voor ons klaar. En ook vandaag was dat weer heerlijk en hadden we goed gezelschap. De mensen uit Carolina waren al vertrokken en hun plaats aan de ontbijttafel werd ingenomen door een jong stel uit Missouri. Kim had croissantjes en ananasmuffins voor ons en een eitje op welke manier je het maar wilde. Hoe gezellig het ook was, het was voor ons (en ook voor de anderen) tijd om te vertrekken. Alles spullen gingen weer in de tas en nadat we afscheid hadden genomen van Kim waren we klaar voor vertrek.

n

In Seward zijn we nog even langs de supermarkt gegaan en hebben de auto weer voorzien van benzine. Ook hebben we gedag gezegd tegen de twee bald eagles die in de ‘bald-eagle-boom’in de rivier zaten. De weg terug naar Anchorage over het schiereiland Kenai was weer prachtig. We hadden nu beter zicht dan op de heenweg en de bergen om ons heen waren schitterend. Vlak voor Anchorage moesten we even stoppen, want er stonden Dall schapen op de rotsen boven de snelweg. We waren niet de enigen die een plekje in de berm opzochten, dus dit zorgde voor een kleine opstopping. We konden in totaal vier schapen zien zitten en af en toe zaten ze ons ook even schaapachtig aan te kijken. Nadat we de nodige foto’s hadden gemaakt, gingen we verder naar Anchorage.

n

De eerste stop in Anchorage was op de luchthaven. Morgen moeten we ons namelijk om half 7 melden bij de maatschappij die ons naar Katmai NP gaat brengen, dus we wilden alvast zien waar dit was. Daarna zijn we nog even langs het Alaskan Native Heritage Center geweest, want we moesten onze mascotte (een vosje) die halverwege de reis uit de auto was gewaaid opnieuw kopen. Inmiddels was het tegen zessen en nadat we nog even Anchorage in zijn geweest, hebben een hapje gegeten in Cafe Paris. We zijn nu weer terug in het hotel en we zitten in dezelfde kamer als de eerste keer toen we aankwamen in Anchorage. Straks gaan we maar een beetje op tijd op bed, want morgen zal het alweer vroeg dag zijn voor ons en het beloofd een inspannende dag te worden.

n

Groetjes Edo-Jan en Leonie

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk