Maandag 29 september

Vanmorgen werden we op de normale tijd wakker. We ontwaakten in de prachtige serre in de B&B van Sue. Wat een lief prachtmens is ze toch! Nadat we ons een soort van klaar hadden gemaakt, zijn we naar boven gegaan. Daar zaten de twee Finse mensen al klaar om te gaan eten. We gingen er snel bij zitten zodat Sue mooie ovenschaaltjes met Fritata (zelf gemaakt) er in. Wow! Dat was lekker!! Na het ontbijt kwam Sue nog een bij ons zitten. We praatten over alles en nog wat. Wat er ondertussen allemaal gebeurd was en hoe we elkaar hebben ontmoet. Het voelde allemaal zo vertrouwd!

Leonie en ik hadden na de paardrijtocht allebei een boel vieze kleren. Een van de missies vandaag was het doen van een was. En daar was het vandaag een uitstekende dag voor. Vandaag geen prachtige temperaturen, maar grijs en nat. Een perfecte wasdag dus!
Sue had ons op de kaart aangewezen waar een Laundromat moest zijn. En we hadden hem snel gevonden. Na het wassen, het drogen, het vouwen en het inpakken gingen we naar de supermarkt middenin Whistler. Nou daar valt niet zoveel over te vertellen. Gewoon een grote supermarkt 😉

Na de boodschappen zijn we een eindje naar het zuiden gereden. Vanaf deze weg kon je zo naar de olympische pistes gaan. En daar waren ook veel beren zeiden Hal en Sue. Nou we hebben het geweten. De pistes waren dicht en er was geen beer te bekennen. Terwijl we er toch een tijdje hebben gewacht. Waarschijnlijk waren de beren ook uit hun hum door het slechte weer.

We kregen al wat honger en zijn naar een voorstadje van Whistler gereden. Daar hebben we een heerlijke maaltijd gehad in een restaurant met een rode deur. Het heette ook ’the Red Door’. Met de buikjes rond reden we weer terug naar de B&B en nadat we ons een beetje hadden gefatsoeneerd zijn we naar Sue, Hal en de andere gasten gelopen. Daar hebben we nog een heel leuke avond gehad. Flink wat afgelachen.

Al met al een heerlijk rustige, ietwat saaie dag.
groeten en dikke kus!!
Edo

n

n

n

Gefeliciteerd, je hebt het einde van de pagina bereikt!

Heb je vragen of opmerkingen of wil je wat overleggen?

Help-Desk